Perfecte plaatsing volgens de wettelijke normen

Dakisolatie langs binnen en buiten

Onze isolatie wordt geplaatst volgens de normen van 2020 die opgelegd zijn door Europa. Daarnaast voorzien wij ook steeds de nodige attesten en documenten voor subsidies en premies die u nog steeds kunt verkrijgen voor dakisolatie regio Deurne.

Isolatie platte daken

Voor de isolatie van platte daken gebruiken wij PIR platen. De dikte van PIR platen, varieert tussen de 80 en 160mm. Wij kijken zelf wat de mogelijkheden zijn en uiteraard beslist u mee welke isolatiedikte uw voorkeur geniet.

Hellende daken isoleren

Dakisolatie plaatsen in uw woning te Deurne kan zowel langs de buiten- of de binnenkant. Wanneer u opteert voor isolatie via de buitenkant, dan maken we gebruik van PIR platen. Is isolatie via de binnenkant mogelijk, dan is Rockwool het voorkeurmateriaal. Beiden zijn verkrijgbaar in diverse diktes, afhankelijk van uw eigen behoeftes en/of wensen.

Neem contact op om ons vrijblijvend te contacteren voor een offerte en wij komen bij u ter plaatse om alles op te meten en de nodige prijscalculaties te maken. Voor dakisolatie regio Deurne, contacteer GVT Daksystemen!

GVT DAKSYSTEMEN
Clikc+